Ik loop omdat het kan...

Edwin Van Velzen

( Individuele deelname )

van totaal € 538 (25%)

Er moet een oplossing komen voor spierziektes ik wil daar graag aan meewerken door mee te lopen aan de Evers-staat-op-run maar het geld inzamelen is nog belangrijker.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
28-05-2018 | 18:57 Heb zelf een aangeboren (tot nu toe) onbekende...erfelijke neuromusculaire aandoening. EN ik vind t supergoed en mooi en empathisch en krachtig! dat mensen hier vrijwillig aan mee willen doen/lopen. Top! Edwin van Velzen.
28-05-2018 | 17:57 Mooie actie Veel sukses
28-05-2018 | 17:15 Jij kan dat ook! Zet ‘m op!
28-05-2018 | 09:24
28-05-2018 | 08:59
Bekijk alle

Wil jij mij sponsoren, elk bedrag is welkom...!!

27-05-2018 | 09:06 Hallo, Via de radio kwam ik in contact met deze loop en het goede doel erachter, ik loop al een aantal jaren hard met tussenpozen door ziekte. Voor het goede doel lopen vindt ik een nobel streven en heb daarbij dus onder ander ook de Roparun gelopen. Roparun heeft ten doel het leven van mensen met kanker te veraangenamen door mensen een paar dagen in een vakantiehuisje te zetten om even een en ander te vergeten maar ook hoofdkoelers zodat het haar van vrouwen bij chemo niet zal uitvallen. Toen ik dit doel zag dacht ik ja daar ga ik ook voor lopen....niet de 65 km van de Roparun maar een iets kortere afstand echter het doel is belangrijk. Evers staat op ondersteunt spieren voor spieren want ook ALS en vele ander spierziektes moeten de wereld uit. Wil jij mij steunen....? Dit kan door direct de link te volgen van de site en direct jouw financiële bijdrage te doneren. namens spieren voor spieren dank voor jou bijdrage... Edwin van Velzen
Lees meer